Aktuální oznámení

Milí přátelé,

v pokračujícím čase nouzového stavu, ve kterém se nacházíme, odkazujeme Vaši pozornosti internetové stránky Církev československá husitská v době koronaviru, na kterých najdete aktuální informace důležité pro rozvíjení duchovního života v této církvi v současné době.

Husův sbor ve Vršovicích je toho času uzavřen i o nedělích a bohoslužby pro veřejnost se zde nekonají. Pokračují však modlitby i duchovní život křesťanů, kteří zde společně tvoří tělo našeho Pána Ježíše Krista. V případě, že potřebujete službu svátostmi či duchovního doprovázení, neváhejte se obracet telefonicky či mailem na faráře Davida Frýdla, tel. 731 100 059. Jako i v současnosti nabízejí nejrůznější stravovací podniky službu rozvozu jídel až do domu k zákazníkům, nabízíme my jako husitská církev ve Vršovicích svátosti a další duchovní úkony ve Vašich domovech. Máte-li potřebu přijetí svátosti smíření, útěchy nemocných nebo svaté Kristovy večeře, zavolejte nám a využijte možnosti „rozvážky zdarma“ až k vám domů. Zdravotní a hygienické standardy jsou samozřejmostí.
Myjte se a modlete se! Pán s Vámi!

Můžete sledovat všechny komentáře k tomuto článku prostřednictvím kanálu RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Komentáře nejsou povoleny.