Zápis z ustavující schůze Rady starších konané dne 15. dubna 2005

Účast (dle presenční listiny): D. Frýdl, K. Kopčilová, D. Krausová, B. Marková, M. Pražáková, D. Čáp, J. M. Kubín, O. Kulhavý.
Hosté: E. Mikulecká, sl. Svobodová, L. Rasocha, M. Svoboda.

Na základě výsledku volby výročního shromáždění byli tohoto dne nově zvolení členové Rady starších vršovické náboženské obce CČSH uvedeni v hlavním sále sboru do svých funkcí. Při pobožnosti, kterou sloužila vikářka vikariátu Praha Východ sestra Eva Mikulecká členové nově zvolené Rady starších složili slib, zavazující je pro práci v následujícím šestiletém funkčním období. Jmenovitě se jednalo o tyto sestry a bratry: O. Kulhavý (předseda Rady starších), K. Kopčilová J. M. Kubín, D. Frýdl, D. Krausová, B. Marková, M. Pražáková, D. Čáp.
Po skončení pobožnosti se přítomní odebrali do multifunkční místnosti. V přátelském duchu při pohoštění se zde členové Rady starších věnovali komunikačním hrám, majícím za cíl tento nový kolektiv více sblížit a vzájemně se více poznat.
Funkci finančního zpravodaje se zavázal vykonávat za souhlasu všech ostatních členů Rady starších bratr Jan Michael Kubín. Místopředsedkyní se stala sestra Kamila Kopčilová.

Zapsal: O. Kulhavý

Můžete sledovat všechny komentáře k tomuto článku prostřednictvím kanálu RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Komentáře nejsou povoleny.